dijous, 7 de gener del 2010

PREMI TIRANTIANES

Des d´aquest espai vull agrair a l´IES Tirant lo Blanc de Gandia i concretament a les activitats que dugueren a cap pel DIA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE. D´açò ja fa algun temps, però de veritat que jo no he tingut el temps suficient per a escriure-ho al blog i que tota la comunitat educativa de l´IES Joanot Martorell coneguera que entre els seus alumnes tenim un bon escriptor al qui cal nomenar. El seu nom és Santi Perez Martinez i està al grup de 1r E. Participà en els Premis Tirantianes i en resultà el guanyador de la categoria de 1r cicle de la ESO.

Es tractava d´escriure un microrelat (101 paraules com a màxim) amb la temàtica de la igualtat de generes. Tot seguit us pose l´escrit amb una fotografia de Santi.


Títol: UNES VACANCES DE POR

Tot va ocòrrer un hivern. La meua mare era policia i el meu pare era mestre de casa. Com que ma mare tenia vacances, vam anar de viatge a Alaska. Un dia esquiant vam quedar atrapats en la neu. La situació era desesperada. Però gràcies a que la meua mare sabia com actuar en situacions dificils i el meu pare portava tot el necessari per menjar i beure, vam poder resistir fins que ens van rescatar. Així que finalment tot va eixir bé.

L´any següent vam decidir anar de vacances a la platja. Era més segur i no vam passar fred.


1 comentari:

  1. Enhorabona, Santi. Bon escriptor i molt bon alumne. Salutacions. Ana.

    ResponElimina

Gràcies per deixar-nos el teu comentari.